Mad og Psyke

Gruppen er for dig, der har ønske og motivation for at arbejde med sammenhængen mellem mad og psyke i et gruppeforløb og herunder få en bevidst opmærksomhed på hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige vaner og handlinger. En samtalebaseret gruppe, hvor der er fokus på personlig læring og udvikling

Hvad kan du bruge gruppen til:

  • I samarbejde med andre ligestillede får du mulighed for at blive mere bevidst om dine ressourcer og barrierer ift. at få en hverdag, -herunder mad/spisevaner til at fungere bedre.

  • Du vil stifte bekendtskab med mentale redskaber og strategier, som kan være med til at du får lettere ved at mestre de udfordringer du har i forhold til mad/livsstil.

  • Arbejde med nye strategier.

  • At blive opmærksom på egne værdier og få støtte og sparring til at arbejde med dine personlige delmål.

  • At tilbede enkle retter.

Hvad vil være godt at kunne i forvejen:

  • At du kan være åben og motiveret for at arbejde med dine psykiske udfordringer og personlige delmål i gruppe. 

  • At du kan koncentrere dig og være psykisk til stede
  • At du kan forholde dig til de andre i gruppen
  • At du kan møde stabilt

Hvad kan der foregå i gruppen:

  • Gennem samtale og oplæg kombineret med øvelser og praktiske aktiviteter arbejder du med dine personlige mål/værdier. 
  • Vi tager udgangspunkt i fælles tema, som f.eks. kan være værdier, livs-og madhistorie, skyld/skam, mestringsstrategier, vaner, øvelse i ”at være til stede”- opmærksomhed på "nuet" delmål, kostsammensætning og mindful spisning. 
  • Der vil være erfaringsudveksling og lægges op til hjemmeopgaver.

Hvor, hvornår og hvor mange:

Torsdage kl. 12.45-15.45.

Udvalgte datoer.

Der vil være pauser undervejs.

Lokale 1.5 og køkkenet i stueetagen i Center for Mestring.

Når vi laver mad, er der en egenbetaling på 20 kr.

Der er plads til 6 deltagere.

Medarbejdere:
Tove 87 87 71 08
Hanne 87 87 71 02

Der er mødepligt og hvis du er forhindret er det vigtigt at du melder afbud.